age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Vinedo Chadwick 2008 Vina Errazuriz

På lager

2.999,00 kr

SYD-AMERIKAS STØRSTE VIN

Produktbeskrivelse

Viñedo Chadwick repræsenterer Chadwick-familiens langvarede ønske om at ære hukommelsen til den sene Don Alfonso Chadwick Errázuriz med en Ultra Premium-rødvin, der udstiller familiens Chadwick-Errázuriz-familie, for at producere fine vine, der afspejler familiens passion for excellence . Målet er at lave en elegant vin med friskhed og renhed, der viser Maipo Valley på sit højeste niveau. Selvom Don Alfonso aldrig så den færdige vin, bliver han husket med hver flaske Viñedo Chadwick.

Den første årgang af Viñedo Chadwick (1999) blev udgivet til stor succes i 2002. Dens anden årgang (2000) ville senere lave historie den 23. januar 2004, da Berlinsmagningen fandt sted.

Siden starten blev Viñedo Chadwick konsekvent modtaget den højeste ros og anerkendelse i hele sin historie, herunder at være Robert Parkers højest bedømte Cabernet Sauvignon fra Chile i fem på hinanden følgende årganger.

2014 vintage markerede en milepæl for chilenske vin historie, såvel som for familien vingård. I maj 2016 scorede Viñedo Chadwick 2014 en perfekt 100 point og blev den første chilenske vin for at opnå verdens højeste anerkendelse.

2008 har modtaget 96 Point af Robert Parker