age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

A.H. Riise Platinum Reserve Rum

Ikke på lager

1.695,00 kr

2018 LIMITED EDITION PLATINUM

Produktbeskrivelse

DEN ULTIMATIVE RIISE

A.H. Riise Platinum Reserve Premium Small Batch No 1 er fuldstændig enestående rom med et helt klassisk præg af netop A.H. Riise. Denne rom er særligt unik, fordi den kun findes i et batch på 6000 flasker, som når de er væk,  aldrig kan genskabes eller kopieres.

A.H. Riise Platinum Reserve Premium Small Batch No 1 er en Solera-lagret rom, hvis hjerte består af "to gyldne fade". Det ene er 40 år gammelt, det andet er 21 år.

Begge fade har ligget og modnet i Europa i tempereret klima. Netop det tempererede klima sikrer en nænsom, langsom modning, som betyder, at fadet aldrig bliver presset, men kan modne i sit eget tempo – til gavn for smagens udvikling og intensitet.

Ordet alkohol har den samme sproglige stamfader som ordet alkymi: Kunsten at lave guld. Når masterblenderen udøver sin kunst, er målet også at lave guld. Men som med guld kan vi ikke altid forudsige, hvad der skal til for at ramme plet og få rom i verdensklasse ud af processen.

Rommens lange liv på de smukke egefade gemmer nemlig på mange hemmeligheder. Har du heldet og dygtigheden, kan du pludselig ramme en gylden åre – et fad der skiller sig helt ud fra alle andre. Præcis sådan er det med A.H. Riise Platinum Reserve Premium Small Batch No 1. Det er en gylden åre og en ener uden lige.

Hos Kokkens Vinhus har vi et stort og bredt udvalg af produkter fra A.H. Riise og denne er perlen i samlingen