age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

A.H. Riise ULTRA NON PLUS

På lager

795,00 kr
FLYDENDE GUL FRA DEN GAMLE APOTEKER

"INTET EFTER DETTE"
Produktbeskrivelse
Non Plus Ultra, er den  "Ultra Premium" Rom som fuldender  A.H. Riise's sortiment.

Begrebet "Non Plus Ultra" stammer fra Herkules søjler, der ifølge den Romerske mytologi blev bygget nær Gibraltar strædet og markerede grænsen af den kendte verden. Søjlerne bar skriften "Non Plus Ultra" på latin "Intet videre forud" som en advarsel til søfarende om ikke at fortsætte, sejladsen ud i det ukendte.

Denne Rom lever fuldt op til sit navn "Non Plus Ultra" som frit oversat betyder "Den Bedste" eller "Intet efter dette", er den bedste rom i hele serien fra Riise. Non Plus Ultra er håndblended  "Master Distiller" som personligt udvælger hvert fad, der indgår i den færdige rom. Denne rom har en flot mørk mahogniagtig farve, med en elegant krydret bouquet med noter af Melasse, Egetræ, Tobak, og Orange og et udvalg af tropiske frugter. Intensiteten er helt i særklasse og det er virkelig en rom fra øverste hylde.

I smagen er Non Plus Ultra en enestående oplevelse, med sin meget fyldige, lange og frugtagtige smag med toner af Cedertræ, Vanilie, Caramel, Sherry, og Orange som nærmest fortsætter uendeligt, og afsluttes med en elegant blød eftersmag.
En Rom i absolut topklasse, som vi i Kokkens Vinhos kun kan anbefale på det kraftigste til alle med en svaghed for søde rom