age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Abelha Cachaca silver 39%

Ikke på lager

299,00 kr

JEG HAR ALDRIG SMAG SÅ GOD CACHACA FØR! (M. Kok).Abelha Cachaça Silver er en første klasses håndlavet hvid eller "hvilet"(descansada) cachaça, med en ren og naturlig smag, som gør den PERFEKT til caipirinhas.

Produktbeskrivelse


 

Abelha Cachaça starter sit liv  Bahia, Northern Brasil, hvor et lille kolektiv af lokale små landbrug i samarbejde dyrker deres sukkerør 100 % organisk i på de sandholdige jorde i højlandet  –  Det er utroligt hårdt arbejde men giver virkelligt et helt andet og bedre resultat og dermed en super kvalitet af sukkerrør med masser af smag.

 

Sukkerrørene forarbejdes inden for 24 timer for at være sikker på at bevare friskheden og derefter starter selve gæringen. Der bruges her kun gær der naturligt vokser på de grønne sukkerrør.. Der bruges ingen laboratorie udvalgt  eller anden form form for specialiseret gær .
Herfra destilleres Cachaca´en i små batch og i traditionelle kobber stills, hvor man selecterer nøje  og kun de bedste dele (hjertet ) bliver til det endelige produkt i de kendte unge udgave eller de mere unike der lagres i et par år eller 3.

Abelha Cachaça Silver er en første klasses håndlavet hvid eller "hvilet"(descansada) cachaça, med en ren og naturlig smag, som gør den PERFEKT til caipirinhas.