age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Alkoholfri drikke varer

Vi har i Kokkens Vinhus oplevet et KÆMPE BOOM i forspørgsler på drikkevare uden alkohol - dette har gjort at vi har udvidet vores sortiment markant, samt at vi løbende holder os opdaterede omkring nye produkter og smager alt hvad vi kan - for hos os, er det stadig smagen der er det vigtigste! Produkterne skal have holdbarhed i sig selv og ikke blot være en fjern tilnærmelse til the real deal. 

Hos fx. Sparkling Tea Copenhagen finder vi netop produkter der fuldt ud kan måle sig med produkter med alkohol i - her begynder det for os at blive rigtig sjov - for så kan det være et aktivt valg mere end blot et tvunget "nøjes Med". 

I vores alkoholfrie mousserede serie Vendomme har vi ligeledes fundet et ekstremt godt produkt - flotte aromatiske bobler med god friskhed og renhed. 

Torres i spaninen laver stadig de bedste røde og hvide på markedet, vine der er lavet som "rigtig" vin med fuld alkoholisk gæring, for dernæst at blive renset for alkohol så de lander på 0,0 % - vinsmagen er der dog stadigvæk og det er jo lige netop det der tæller! 

Fra Normandiet har vi udvidet med Cider uden alkohol og her har vi virkelig ramt plet- prøv disse skønne produkter som ledsagere til fx. dampede mouslinger og lykken er gjort

På øl-siden har vi ligeledes en række produkter uden alkohol men alle med højt niveau, både fra Danmark og fra resten af verdene

15 vare(r)
AlkoholfrirdvinNatureofraTorres-20
AlkoholfrihvidvinNatureofraTorres-20
NatureoRosAlkoholfriMiguelTorres-20
BorragoPalomaBlendGinAlkoholfri-20
SiegfriedWonderleafAlkoholfri-20
CopenhagenSparklingTealyserd0-20
AlkoholfriCidrePoireFermedeLYonnireCider-20
Hvidtempeltrthe-20
VedrenneGreenAppleSirop-20
EnergibajerAlkoholfri03Mikkeller-20
WeirdWeatherHazyIPA03ABV33clMikkeller-20
Nyhed
succodvaalkoholfri-20
1724Tonic20clDs-20
15 vare(r)

At vælge et alkohol-frit alternativ kan der være mange grunde til - men i vores optik skal man ikke straffes for at gøre netop dette - derfor stræber vi efter produkter uden alkohol, der alle kan stå helt solo og stadig med velsmag og autenticitet.