age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Whisky julekalender 2020 - 24 Amazing Whisky

På lager

699,00 kr

24 unikke Whiskyer, pakker til den flotteste Julekalender til Ham/Hende der ELSKER Whisky.

Produktbeskrivelse


Vi præsenterer vores Whisky julekalender 2020.  Årets Whisky Julekalender byder igen på 24 spændende smags oplevelser med Whisky fra hele verden! Byt nissehuen ud med en kilt — og juletonerne ud med sækkepibemusik — for en stund og tag så et langt og grundigt kig på denne fremragende whisky julekalender. Omfavn den. Elsk den. Hvis der er én ting, der er sikkert her i verden, er det lykkefølelsen ved 24 fremragende smagsoplevelser i december.

Det barske højland i Skotland byder på unikke smage fra whisky-landskabet: Krydret, mild eller måske en røget af slagsen? Denne julekalender med whisky har det hele. Den perfekte gave til en ven, den hårdtarbejdende familiefar eller svigerfar.

Du skal ikke forvente små chokoladefirkanter bag lågerne i denne adventskalender. I stedet ligger der 24 af de mest lækre og eksklusive whisky, der blandt andet inkluderer: Single maltssingle grainsblends og blended malts. Du kan læse en beskrivelse af hver whisky-flaske ved at scanne QR-koden, der medfølger i julekalenderen. De forskellige whisky kommer i en lækker og indbydende 2 cl flaske. Sikke en måde nedtælle til juleaften!

Vores Whisky julekalender 2019 er udarbejdet i samarbejde med Mac Y, der er Danmarks spiritusspecialist og anses som Danmarks go-to ekspert, når man er tørstig efter de stærke sager. Whisky er én af Mac Y's største passioner. En ægte whiskykender: Det sikrer dig de bedste oplevelser med denne julekalender fra Mac Y.