age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Ara Pathway Sauvignon Blanc 2017, Winegrowers Of Ara

Ikke på lager

120,00 kr
Produktbeskrivelse
Duften har nuancer af tropisk frugt, og citrus. Smagen er meget ren med en flot syre, som afbalancerer vinens frugt.

ARA

Winegrowers of Ara består af en gruppe vinproducenter, der i 2002 gik sammen for via fælles kræfter og kapital at opbygge et vineri. Det nye vineri kombinerede den nye viden og teknologi med de gamle dyrkningsprincipper, og resultatet taler for sig selv.
Ara ligger i det berømte Marlborough-område, og huset har i dag 420 ha vinmarker, men da man i alt råder over 1.600 ha jord er der basis for fremtidig udvidelse..
Til at styre arbejdet i markerne og den efterfølgende produktionsproces har Ara hyret Dr. Damien Martin fra vinuniversitet i Bordeaux - en herre, der tidligere har skabt betydelige resultater i New Zealand.

Umiddelbart er klimaet mildt med lange solrige dage, men om aftenen sænker køligheden fra havet sig, hvilket er med til at give vinen en frisk syre og sprødhed.
Jordbunden består af en blanding af grus og ler, hvilket giver en god dræning samtidig med, at den kan lagre overskydende vand til senere brug.

Pathway Sauvignon Blanc 2017

Druerne til Pathway kommer fra flere forskellige af Aras vinmarker.
De forskellige parceller gæres separat ved 12 til 14 grader over cirka 20 dage. Vinen lagres efterfølgende med bærmen i fire måneder. før den omstikkes, blandes, filtreres og tappes på flaske.