age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Ardbeg 10 års Islay Single Malt

På lager

399,00 kr

Smagskommentarer til Ardbeg 10

Næsen: Ekseptionel balance og dybde. Aromaerne er en flot mix af toffee, chokolade, kanel krydderi, frisk citrus, lyng og den karakteristiske medicinske fenol og havgus. Smag: her får man rigtig røgen at føle, men i en dejlig mix med tobak, mocca og engelsk lakrids, som tilsammen giver en helt igennem velbalanceret whisky. Ardbeg anses af whisky connoisseurs for at være ikke kun den bedste af Islay malt whisky, men den bedste whisky i verden.

Produktbeskrivelse

Ardbeg 10 single malt fra Islay er en whisky med en ny og helt genial smagsoplevelse, og du kan købe den her hos Kokkens Vinhus. Produktet fra den skotske ø Islay i det indre Hebrider er af gode grund verdenskendt. Går vi tilbage til 1800 tallet, var det også her de keltiske munke holdt til og smuglede deres ulovlige aquavitae ( latinsk for livets vand), på Ardbegs klippefyldte bugt. Det her produkt er en klassiker og kult på samme tid!

Denne vidunderlige røgede malt whisky, har sin helt egen fanklub og lanceres via rumrejser og glubske krybdyr i special aftapninger, som hele verden står på spring for at købe. I danmark har produktet haft en gennemsnitlig stigning i salget. Danskerne elsker nemlig kvalitets whisky og Ardbeg Ten indfrier helt sikkert dine forventninger næste gang, dine smagsløg skal forkæles.

Normalt er en whisky køle filtreret og har en alkoholprocent på 40. Ardbeg 10 er i stedet produceret uden køle filtreret, hvilke giver whiskyen en alkoholprocent på hele 46%!

Produktet har en høj smagskvalitet, der mærkes behageligt i hele kroppen, når du drikker det. Hvis du blander din Ardbeg med vand, er der en chance for at smagen kan blive lidt uklar, men det er ikke unormalt. 

Af alle Islays whiskyer er det Ardbeg, som har den dybeste og mest afbalancerede smag: æret af kendere som noget ekstraordinært.

Prøv bare den klassiske Ardbeg Ten, det er et fremragende sted at starte med peated whisky.

"Utvivlsomt det største destilleri, der findes på Jorden. Hvis der findes perfektion, så er det der det findes."

Jim Murray's, Den komplette whiskybog.