age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Ardmore Signatory 2008, 46% 7 år excl DK #2

På lager

499,00 kr
Produktbeskrivelse
Signatory er oprettet i 1988 i Edinburg. I 1992 købte firmaet endvidere Edradour, som dengang var Skotlands mindste destilleri, og i samme ombæring flyttede virksomheden firmaadresse til den nuværende lokation i Leith. Her foretages aftapningerne af både Edradour og de mange whiskies fra Signatory’s brede vifte af forskellige serier. Hos Kokkens Vinhus er vi super glade for Signatory over en bred kam og det er en uafhængig aftapper der aldrig skuffer.

Traditionelt destilleret i det skotske højland, er Ardmore destilleri blevet overvåget af en familie af sjældne ørne siden 1898. Dette er et sted, og en proces, der bringer mennesker, magt og metal sammen til en fejring af den rå magt af natur.

Grundlagt i 1898 af Wm. Lærer og sønner, Ardmore destilleriet har fortsat med at opretholde traditionelle destillationsmetoder, idet man kun bruger den aromatiske røg fra naturligt tørvbrande fra højlandet til at tørre den maltede byg. Den Ardmore Traditionelle tørv fejrer disse gamle traditioner med en væske, der er rigeligt tørvrøget, men sød og opløftende.

 

Ardmore Signatory 2008 


8 Years


Distilled 24.06.2008


Bottled 25.10.2016


Bourbon barrel matured


Bottles 325