age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Auchentoshan 21 Year Old / Old Presentation

På lager

1.799,00 kr
Produktbeskrivelse
Auchentoshan Distillery blev etableret i Dumbartonshire boet Auchentoshan i 1823. Siden da har det haft seks omhyggelige ejere, der har afsagt sin unikke produktionsproces.

Dette Lowland Malt Distillery ligger ved foden af ​​den gamle Kilpatrick Hills, med udsigt over den berømte floden Clyde, når kendt som den skotske porten til verden. Fra dette udsigtspunkt, er Auchentoshan Distillery været vidne til mange historiske seværdigheder i løbet af sin lange eksistens. Fra sejlskibe fyldt med både lovlig og ulovlig whisky, forlader Clyde, bestemt for de fire hjørner af verden. Og de store Clyde bygget skibe, såsom Queen Mary og Queen Elizabeth I & II, kendetegnende for skibsbygning og Engineering ekspertise. Til store ladninger af krydderier, tobak, bomuld og vine, der ankommer i Skotland, der gjorde Glasgow sådan en velstående handelsby.

Auchentoshan, hvilket betyder `hjørne af feltet 'på gælisk, giver en delikat, glat og lys single malt Whisky. Den subtile duft og smag af dens ånd opnås ved den unikke Triple Destillation proces, hvor ånden ikke er destilleret to gange, som andre steder i Skotland, men i stedet, destilleret tre gange producerer endnu større raffinement til dens karakter.

Destilleriet er blevet grundigt renoveret, siden det blev overtaget af Morrison Bowmore Distillers Ltd i 1984, selv om det stadig bevarer alle sine traditionelle produktionsmetoder, herunder dens unikke Triple Destillationsforloeb.