age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Ardbeg Auriverdes 49,9% Islay Single Malt

På lager

1.995,00 kr
DEN LEGENDARISKE ISLAY WHISKY
Produktbeskrivelse
Ardbeg Auriverdes har lagret på amerikanske egetræsfade med specielt ristede låg, der er skrædersyet til denne limited edition. Den nye ristnings-teknik har givet whiskyen en helt unik smagsprofil med flotte noter af kaffe -og mokkasmage i den ene ende, der flyder sammen med cremet vanilje i den anden.

I sandhed en dram til at varme sig på.

Navnet Auriverdes er selv sat sammen af de to halvdele ’Auri’ (guld) og ’verdes’ (grøn). Udover at være en hyldest til Ardbeg’s karakteristiske guldfarvede whisky og legendariske grønne flaske, er navnet også et lille hint til det brasilienske landshold som var værter under Fifa World Cup 2014, samme år som whiskyen er frigivet .

Auriverdens er flot guld i glasset og næsen er tæt pakket med kraftig tjære, urter og hints af mokka. I munden  har Ardbeg Auriverdesen en eksplosiv mundfornemmelse og komplekse smage af friskmalet kaffe, honningglaceret skinke, lakrids, kiksekage, hvid peber og en god balance mellem sødhed og salte toner. Finishen er som altid hos Ardbeg flot vedhængende og den røgede tone hænger fint sammen med strejf af vanilje fra fadet.

Flasket ved 49,9 % og Non chil-filteret