age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Barmacist Sodas Dry Tonic (Økologisk) 200ml

Ikke på lager

25,00 kr
DRY TONIC FRA ISLE OF MØN

100% DANSK 

100% ØKO
Produktbeskrivelse
Dry Tonic produceret af Isle of Møn - 100 % Dansk og 100% Økologisk

Barmacist Sodas er skabt ud fra den opfattelse, at vi synes man skal være bevidst om, hvad man indtager i kroppen. derfor er vores produkter fremstillet med sunde, økologiske råvarer - og så lidt sukker som overhovedet muligt.

Fremstillet med extra brus, så din drink holder sig frisk og lavt sukkerindhold, er disse sodavand ideelle til at skabe lækre cocktails i baren, til festen og til dem der gerne vil opleve den ægte cocktailstemning derhjemme.

Vores tonic er en ægte "old school" tonic. Oprindeligt stammer tonic fra den engelske kolonialisering af Indien. de engelske tropper var meget udsat for malaria, og derfor skulle alle soldater i det britiske emperies tjeneste drikke et glas vand med en skefuld kinin om dagen, som forebyggelse mod sygdommen. Barmacist Sodas Dry Tonic er fremstillet med kinin u udtræ af kinabark fra Indonesien og har derved fortsat de oprindelige kvaliteter.

Vores tonic er skabt med henblik på at den skal i komplementere en højkvalitets-Gin og derfor har vi valgt at den er "back-to-basic"! Det er en Tonics vigtigste rolle at give Ginnen lov til at udfolde sig i drinken og det er netop det som denne tonic gør bedst

Prøv den sammen med Isle of Møn gin og der vil ikke være et øje tørt