age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Bathtub Gin 43,30%

På lager

400,00 kr
Produktbeskrivelse

Navnet Bathtub Gin leder tankerne tilbage til gammel forbudstid, hvor mange producerede gin af diskuterbar kvalitet hjemme i badekarene. Det er dog ikke muligt at sætte lighedstegn mellem denne gin og hjemmelavet gin af ringe kvalitet. Denne gin er en prisvindende gin fra Ableforths, og navnet refererer i dag i højere grad til det begrænsede antal ginnen produceres i.

Ableforths lancerede i 2011 og er siden vækstet stødt. Hos Ableforths i Kent, England, destilleres alkollen kobberkar og  infusioneres nøjsomt med seks botanicals. Ginnen indeholder enebær, appelsinskræl, koriander, cassia, nelliker og kardemomme. Dette giver en ekstraordinær gin med en intens smag af enebær, kardemomme og citrus med en lækker cremet konsistens. Derudover har ginnen en krydret og frisk næse af citrus, enebær og koriander med undertoner af kardemomme.

At denne enestående gin ligger milevildt fra forbudstidens tvivlsomme, hjemmebryggede gins blev blandt manifesteret i 2016, hvor ginnen vandt guld ved World Gin Awards i 2016 og ved International Wine & Spirit Competition.