age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

BattleHill Glen Moray 9 Års, 46% Sherry Butt Duncan Taylor

På lager

499,00 kr
9 YEARS OLD
Produktbeskrivelse
Nyhed fra super-aftapperen Duncan Taylor

I udkanten af Huntly, et sted kendt for sine 16. århundreders kampe mellem ædle klaner, er Battlehill en vigtigt milepæl i Skotlands historie! Ægte whiskyer fra en stribe af Skotlands bedste destillerier.

Fra kult-aftapperen i Huntly, Duncan Taylor tilbyder vi hermed de spændende Battlehill-udgaver. Denne Bunnahabhain er modnet 10 år på fade og destillatet kommer fra Bunnahabhain på Islay – røgens ø!

Whiskyerne er flasket på 46% i perfekt balance.

Frisk og frugtig aroma med dybe toner af nødder, müslig og gylde frugter. Flot balance i munden med en kraftig eksplosion af smag med valnød, karamel, fudge, butterscotch, toffe, frugttærte og marzipan. Finishen byder på en væld af de samme noter helt perfekt afstemt, og drysset med en lys choko-tone der skaber perfekt balance og harmoni.

I mange år har Duncan Taylor eksperimenteret med brugen af ​​forskellige fad-størrelser til modning af single malt og single grain Scotch whiskys. Forskningen stammer fra en simpel forudsætning om, at der er mere interaktion mellem træet og de ædle dråber i kortere periode i en lille beholder end i en stor kasse, hvilket giver mulighed for en hurtigere påvirkning fra fadet overtil whiskyen.