age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Bedin Pinot Grigio

Ikke på lager

139,00 kr
PINOT GRIGIO FRA ITALIEN
Produktbeskrivelse

Fra vores fantastiske Prosecco producent Bedin har vi igen i år været heldige at få et lille parti af deres "Stille" Pinot Grigio med hjem fra Veneto.


Druerne til vores Pinot Grigio er 100% omhyggeligt udvalgt og håndplukket fra familiens vinmarker, der ligger ved foden af “Colli Asolani” bakkerne, nordvest for Treviso (ca 80 til 120 meter over havets overflade). Jorden består af en høj procentdel af ler.


 De afstilkede druer er forsigtigt presset og tilladt en kort skindkontakt. Den første ren juice("mosto fiore") adskilles straks.


Gæringen foretages under en kontrolleret temperatur med et gennemsnit på 18 ° C ved anvendelse af udvalgte gær-sorter.
En lille del af den samlede juice (ca. 15%) fermentere i egetræsfade, resten i rustfrit stål tanke. Når fermenteringen er afsluttet, forlades vinen til at hvile på egne gær i ståltanke, indtil den er klar til aftapning.


Vinen fremstår varm, med en gylden-gul farve og med den karakteristisk, delikat lyserød nuance. Behagelig næse, tydeligt blomstret, viser intense mørke aromaer. Smuk silkeagtig tekstur. I ganen er smagen komplekst men velafbalanceret med stor karakter og elegance. Behagelig og nem at drikke.


Med en elegante smag og en ren finish er denne elegante Pinot Grigio en alsidig, engagerende partner til mange menuer og lejligheder.