age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Bio Grand Domaine Gin Barrel Aged

På lager

349,00 kr

Her er økologisk renhed, friskhed og masser af det i en uovertruffen kvalitet. Smagen byder på en intens oplevelse hvor signaturen af enebær er i fokus, og hvor fadlagringen fra egetræ tilfører en blid sødme og tanniner der virkelig klæ´r denne gin. Det ender ud en flot finale hvor en harmoni af vanilje, citrus og enebær folder sig ud eftersmagen.

Produktbeskrivelse

Grand Domains Gin er en håndlavet gin lavet med enebær som hovedperson, og hvor smagen bærer præg af det område hvor den er produceret i. Basen til ginen er lavet på vinterhvede fra deres økologiske gård i Camargue regionen, en gård som har mange års erfaring med økologisk produktion. Kombinationen af økologisk hvede og gin tilfører blødhed og ekstraordinære aromaer til spiritussen. Ginnen fremstilles i to kolonner således at destillationen sker kontinuerligt i kolonnedestillatoren, og man opnår en meget ren gin via denne metode. Slutteligt har ginnen lagret på egetræstønder i 6 måneder, som har tilført ginnen en skøn dybde og sødme som giver en enestående ginoplevelse.

Fin strågul farvet gin, der byder på en elegant duft af enebær, vanilje, mandel og wienerbrød, og med undertoner af citrus og citron som giver en dejlig friskhed Smagen byder på en intens oplevelse hvor signaturen af enebær er i fokus, og hvor fadlagringen fra egefade brugt til Cognac tilfører en blid cognac-sødme og tanniner der virkelig klæ´r denne gin. Det ender ud en flot finale hvor en harmoni af vanilje, citrus og enebær folder sig ud eftersmagen. Tilsammen er smagen unik og blød.