age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Brigaldara Amarone 2015 DOCG

På lager

350,00 kr

BRIGALDARA AMARONE 2012-KÆMPE VIN

Produktbeskrivelse

Stefano Cesari er lidt som sine vine. Elegant, rolig, høflig og med en indre balance. Vinhuset Brigaldara ligger udenfor landsbyen San Floriano, i hvad der betegnes som hjertet af Valpolicella Classico området. En smuk villa fra 1400-tallet er hjertet i egendommen med vinmarker og oliventræer hele vejen rundt om. Bagved huset ligger selve vineriet hvor magien opstår i samspil med de perfekt-modnede druer.  Huset producerer omkring 250.000 flasker om året og er en af de aller bedste producenter i hele dalen.

Vinene er altid intense, frugtige og kraftfulde men de bibeholder altid en vis elegance og struktur. Det er vine med en vis fylde i frugten men aldrig overgjorte i stilen og det er vine der matcher rigtig godt med kraftig mad, efterårs-retter og rødt kød.

Amarone Classico lager et år på barriques og to år yderligere på store fade, for ikke at give for kraftigt aftryk af fad i vinene. Det er om noget en af de få amaroner der vinder ved lagring i kælderen

ÆRLIG VIN - LAVET PÅ DEN HELT RIGTIGE MÅDE, AF TØRREDE DRUER- HER ER DER IKKE NOGET SNYD OG BEDRAG MEN KUN ÆGTE AMARONE!!!