age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Calvados Tokay finish 42,00%, 2000, Christian Drouin

På lager

999,00 kr

Christian Drouin kået til verdens bedste Calvados-producent ved World Calvados Awards

Produktbeskrivelse

KONGEN AF CALVADO

Calvadoshuset Christian Drouin blev grundlagt umiddelbart efter 2. verdenskrig af Christian Drouin, der havde sat sig for mål at ville fremstille verdens absolut bedste calvados. Dette fik ham i første ombæring til at opsøge områdets mindre vinbønder for at opkøbe deres lagre af calvados, hvilket lagde grundstenen til husets exceptionelle samling af årgangscalvados’er.
I 1960 besluttede Christian Drouin sig så til at tage skridtet fuldt ud og producere sin egen calvados. Der skulle dog gå 19 år, før han følte, at samlingen af gamle eau de vie’er kombineret med hans egen produktion var tilstrækkeligt stor til, at han kunne aftappe de først calvados’er under husets eget navn.
Siden har Christian Drouin haft en forrygende succes, og man kan i dag bryste sig af at have modtaget flere priser og præmier for produktsortimentet, end samtlige andre calvados-producenter til sammen!
I dag er det sønnen, Christian Drouin d. 2, som har taget over. Udover de så berømte vintagecalvados’er, der strækker sig tilbage til 1939, fremstiller huset også en række fantastiske blends, Pommeau’er og cidere.

Denne variant er en Single Vintage Calvados fra årgang 2000 - den har fået finish på et brugt Tokay-fad fra Ungarn og resultatet er magisk - stor aromarigdom og en voldsomt flot og meget lang finish med æblekage, lette kryderier, sødme og fyldne frugter og hints af peber

Yderligere information

Yderligere information

ProduktstørrelseNej
FarveNej