age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Caraibe Peter Ron Barbados

På lager

450,00 kr

SUPER ROM TIL PRISEN

 

Produktbeskrivelse

Caraibe Ron er en ny romserie – blended i sammenarbejde mellem Søren Beyer og Michael Kok.

Idéen med Caraibe Ron er som udgangspunkt at præsentere en serie unikke, gamle, fadlagrede rom af høj kvalitet til forbrugervenlige priser.
De første tre blends - Amalie, Charlotte og Peter - i Caraibe-serien blev lanceret i Danmark i september 2011, og de har fået en forrygende modtagelse og vundet mange hjerter herhjemme

. De har alle tre været med i adskillige romsmagninger, og i konkurrence med andre gode fadlagrede rom, og specielt Peter har høstet stor anerkendelse – ja endda vundet flere af smagningerne, heriblandt også blevet kåret til bedste køb til prisen.
Ron Peter er lavet i spansk stil, hvilket betyder, at rommen er lavet på melasse, som er det restprodukt, man får, når man har raffineret sukker.
Den spanske stil er den sødeste af de forskellige romstilarter, og Amalie, Charlotte og Peter ligger i den tørre ende af den spanske stil.
Lige netop denne stil er bevidst valgt for at appellere til de mange, der holder af en god, gammel, fadlagret rom, som man kan drikke rent. Grunden til, at vi har valgt at lade rommen være i den tørre ende af den søde rom, skyldes, at hvis rommen bliver for sød, overdøves alle de øvrige nuancer, og man vil kun kunne smage sødmen.

Denne udgave er et blend af gamle fade, primært fra Barbados, produceret i spansk stil, hvilket betyder, at den er lavet på melasse, og at sukker er tilsat for at søde slut-produktet . Derved opnår man en sød og elegant rom, uden at sødmen dog overdøver de mange andre smagsnoter og Ron Peter er et perfekt eksempel på en perfekt afstemt rom - Med flotte toner af farin, karamelliseret sukker, appelsin, toffee, marcipan, kokos og vanilja bla. Alt sammen flot sat sammen og med stor smags-rigdom- en fantastisk dram og en fantastisk Rom