age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Cartavio 12 Års Peru Rom 40%

Ikke på lager

350,00 kr
CARTAVIO 12 YEARS OLD
Produktbeskrivelse
Den bedste 12-års Rom på Markedet? Køb Ron Cartavio 12 Års hos Kokkens Vinhus og oplev charmen

Fra frugtbare Chicama Valley på Perus nordkyst ligger Cartavio destilleriet. Den geografiske placering er perfekt for høsten af sukkerørene som man bruger i produktionen samt det krystalklare og rene vand der kommer rindende fra Andesbjergene. Men det er ikke blot dette der gør Cartavio til en af verdens allerbedste rom, de udvælger også meget nøje de helt rigtige egetræsfade til de forskellige romblends. Her bruges både Fransk, Amerikansk og Slovensk eg inden man afslutter lagring og blending via Solera/Criaderas metoden.

I denne flotte 12-års Cartavio finder man noter af karamel, valnødder, banan og krydderier i en meget flot afstemt balance.  Rommen er blød, rund og super elegant. Den har lagret på amerikansk, fransk og slovensk eg og blended efter Solerametoden med et gennemsnit på 12 år.

At Cartavio kan lave rom hersker der ingen tvivl om, og XO Cartavio er 3 år i streg kåret til verdens bedste rom i henholdsvis 2015, 2016 og 2017, samt vinderen af Kokkens Vinhus kunders afstemning af Danmarks Bedste rom kåret i 2018