age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Juve y Camps, Reserva de la Familia 2017, Gran reserva Brut Nature Cava

På lager

195,00 kr

Alle Juvé y Camps mousserende vine er store vine, men specielt »Reserva de la Familia« er med sin knastørre fylde en enestående ledsager til mad

Produktbeskrivelse

Det spanske vinhus, Juvé y Camps, har produceret kvalitetsvine i mere end 200 år. Det var dog først i 1921, at man lancerede den første mousserende vin – men lige siden har husets Cava også kun gået international sejrsgang.
Hvor mange Cava-huse primært bekymrer sig om kvantitet, er Juvé y Camps’ eneste mål at lave den absolutte topkvalitet. Juvé y Camps er i dag den indiskutabelt førende indenfor eksklusiv Cava, hvilket bl.a. kan illustreres ved, at hele husets Cava-sortiment udelukkende er luksus-Cava’er, som tilsammen udgør ikke mindre end 80% af det totale verdensmarked for eksklusive Cava’er.
Druerne til Cava’en kommer udelukkende fra egne marker, hvorved man sikrer den høje kvalitet. Familien ejer i dag 4 vingårde, hvilket gør Juvé y Camps til den største besidder af vinmarker i Penedès.

Hos Juvé y Camps er man ikke bange for at investere i det nødvendige moderne udstyr for at opnå en høj kvalitet, – men omvendt går man heller ikke på kompromis med kvaliteten for at lette arbejdsgangen med tekniske hjælpemidler – og lige netop derfor har man fravalgt at investere i høstmaskiner. Plukningen af druerne foregår stadig 100% manuelt.
Under produktionen bruger man kun den frit afløbne most (free-run) for at få den fineste og mest elegante saft uden unødige bitterstoffer. Yderligere er man meget skånsom med filtreringen af vinen for at bevare så meget smag og aroma som muligt.

Afhængig af kvaliteten lagres vinene mellem 2 og 4 år på flaske, inden man foretager »le dégorgement« (se tidligere kapitel om fremstilling af mousserende vin).

Alle Juvé y Camps mousserende vine er store vine, men specielt »Reserva de la Familia« er med sin knastørre fylde en enestående ledsager til mad, mens husets Prestige Cuvée, »Gran Juvé y Camps«, er et sandt mesterværk med sin overdådighed og elegance – det er virkeligt en mousserende vin, der giver mange af de store Champagner kamp til stregen. Får man chancen for at smage denne enestående cuvée, er det bare med at slå til!