age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Château La Grave de Bertin Cuvee Heritage 2015 Bordeaux Supérieur

På lager

119,00 kr
  • Køb 6 for 600 og spar 16%

Top årgang fra Grave de Bertin - Kanon-køb til prisen


Ved 6 fl. kun 100,-

Produktbeskrivelse


Vores helt egen lille perle fra Bordeaux 

Fra de bedste parceller håndplukkes disse druer og mosten modnes i egetræsfade i 12 måneder.
" The Heritage " fra Ch. La Grave de Bertin er slottes prestige vin, som vi har impoteret i flere år.

Intens violet farve, frisk rød-frugt aroma og underfundig duft af fad, strukturerede og harmoniske tanniner, vanilje fornemmes i eftersmagen.

2015 Bordeaux betrages af mange førende vineksperter, som en af de største årgange nogensinde. Vinene fra topslottene bliver handlet til enorme summer, Men  for Grave de Bertin har 2015 også været et helt fantastisk år. Her er ikke så meget sol i vinen, og dermed sukker men mere i retning af rigtig klassisk Bordeaux, hvor balancen mellem tannin og frugt er afstemt og balanceret ud til perfektion.

Derfor føler vi i Kokkens Vinhus at vi har fundet et Guldkorn i det lille familieejede La Grave de Bertin-hus, som ligger på højre bred af Gironde floden, som løber igennem Bordeaux.
 

Chateau La Grave de Bertin

Selvom La Grave de Bertin har "titel" af "Chateau" så er der her mere tale om et "hus" - vi er langt væk fra de store og meget bekostelige vine fra Bordeauxs fine kommuner som Margaux, Pauillac, Pomerol og St. Emilion, specielt prismæssigt. Til gængæld får du her totalt familie-produceret vin, lavet med hjertet og lavet til familien - det er egne vine der bliver drukket når de spiser familie-frokost om søndagen - det er egne vine man stolt fremviser og kærligheden til produkterne kan på ingen måde skjules - her er ikke tungt fokus på økonomi, bevares man lever af vinproduktionen, men kærligheden til vinen kommer først, det er helt tydeligt hos familien

Den familiære tankegang elsker vi hos Kokkens Vinhus, og vi elsker ikke mindst vinene fra Chateau La Grave de BertinLa Grave de Bertin Heritage 2015 har en høj andel af Merlot, som man også finder i de 2 kendte højrebreds kommuner, Pomerol og St. Emilion. Merlot druen giver en vin med mere frugt og blødhed, da druen modner hurtigere end f.eks. Cabernet Sauvignon druen gør. Druen laver vine med mindre syre og derved en mere tilgængelig sti, og netop denne har La Grave de Bertin i 2015 - saftigt, rundt, blødt men stadig slankt og elegant i frugten - en rigtig lille charmetrold.

La Grave de Bertin er virkeligt et Klassekøb - Bordeaux til menneskepenge!