age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Chateau Pierrail Rouge 2016 Bordeaux Superiore

På lager

150,00 kr
  • Køb 12 for 1500 og spar 17%

Den store årgang 2016 fra Pierrail - kanon vin til prisen

Produktbeskrivelse

JA - der findes stor Bordeaux til fornuftige priser! 

Château Pierrail blev bygget i det 17. århundrede på fundamenterne af en gammel middelalderborg. Slottet, der siden 1970 har tilhørt Jacques og Alice Demonchaux, befinder sig på Garonne-flodens højre bred, syd-øst for Saint-Émilion.

Hele ejendommen omfatter 200 hektar, hvoraf 30 hektar er tilplantet med vinstokke. Vinmarkerne nyder en perfekt placering på et lille plateau, der skråner svagt mod syd. Jordbunden består her af præcis de samme ler- og kalkholdige formationer, vi også kender fra Saint-Émilion-distriktet.

Det kan derfor ikke overraske, at Merlot-druen, der især er kendt for den fylde og blødhed, den tilfører vinene fra Saint-Emilion og Pomerol, også er absolut vigtigste druesort i den røde vin fra Château Pierrail.

Netop kombinationen af fremragende jordbundsforhold, velvalgte druesorter, og den dygtighed og omhu, Jacques og Alice Demonchaux lægger i alle led af fremstillingen, er baggrunden for den fremragende og konstante kvalitet, vinen fra Château Pierrail tilbyder.

Slottet producerer en rødvin, en rosé og to forskellige hvidvine (en fadlagret, en ufadlagret).


 

Vinificeret på træ og derefter opbevaret ni måneder på træfade - resultatet er en solmoden, intens og frugtig bordeaux.

Her kan man om noget slå den sejlivede myte omkring at Bordeaux-vine ikke kan være "price quality ratio" - det er et super køb og noget der burde ligge i en hver vinkælder