age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Chateau Puy-Blanquet 2012 St. Emillion Grand Cru

Ikke på lager

259,00 kr
2012 SAINT EMILION GRAND CRU

 

 
Produktbeskrivelse
Château Puy Blanquet er en ejendom på 20 hektar og efter vinlusens hærgen i 1878 blev vinmarkerne tilplantet på ny af ejeren Malet Roquefort, som på daværende tidspunkt også var ejer af 1. Cru’en Château La Gaffelière.

I 1958 købte Mr. Roger Jacquet den dejlige ejendom, som er beliggende i St. Etienne de Lisse i den østlige del af Saint Emilion appellationen.
Da Mr. Jacquet døde i år 2000, overtog hans hustru Marcelle ejendommen og i samarbejde med Mr. Pierre Meunier, som tidligere har været traniee hos Ets. Jean-Pierre Moueix, driver hun i dag Chateau Puy Blanquet på fornemmeste vis.
Jordbundsforholdene på Chateau Puy Blanquet er ler ovenpå kalk og druerne høstes ved håndkraft.
Den årlige produktion ligger på ca. 9.000 kasser.

Chateau Puy-Blanquet Saint-Emilion Grand Cru 2012 i en  meget flot årgang fra dette meget fair pris-satte Chateau. Vinen er lavet på 75% Merlot, 15% Cabernet Franc og 10% Cabernet Sau­vignon. Efter vinifikation bliver vinen lagret på 1 års gamle egetræfade indtil man synes at den har den ønsket balance. Det er en vin der har en mørk rubinrød farve. Bouquet'en er præget af kirsebær og blommer.Vinens garvesyre er blød og det er en vin med en lækker frugtrig karakter og en meget indsmigrende frugt.