age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Chamarel VSOP Rhum

Ikke på lager

549,00 kr
Produktbeskrivelse

Rhum de Chamarel er et ganske nyt rommærke i Danmark og ikke mindst på verdensmarkedet. Producenten startede først med at lave rom tilbage i 2008, hvilket betyder, at de kun har haft gang i kedlerne i 10 år. Måske er Chamarel en ung producent, men med kvaliteten af aftapninger, der findes på markedet i dag, kan man let konkludere, at de er nået utroligt langt på få år.


Der er mange spændende ting at fortælle om Chamarel, og det mest spændende er deres brug af forskellige destilleringsapparater. På plantagen råder man nemlig over en kolonne, som producerer et lettere men stadig meget frugtigt destillat samt to kedler, som producerer et tungt og aromatisk destillat. I serien af Chamarel, som indeholder et hav af likører, spiced rum, blanderom og sipperom, findes der to hvide rom kaldet “Classic White Rum” og “Double Distilled Rum”. I disse to udgaver kan man smage forskel på de to typer rom, som de to apparater leverer. Det er meget interessant og vildt spændende at smage - dem kan jeg varmt anbefale, at man prøver.


Chamarel VSOP består af 75% destillater fra White Column Rum og 25% destillater fra Double Distillation Rum. Gæringen tager udgangspunkt i den friske sukkerrørsjuice, som høstes på ejendommen. Chamarel VSOP rommen er lagret i franske egetræsfade i minimum 4 år. Fremstillingsmetoden er med til at forme en rom, der minder meget om Rhum Agricole romtypen, man finder på Martinique. Chamarel VSOP har noter af vanilje og subtil egetræ.