age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Chambolle-Musigny 2017 Joseph Drouhin

På lager

640,00 kr
LILLE I MÆNGDE - TÅRNHØJ I KVALITET
Produktbeskrivelse
Så er der endelig en ny sending spændende vine hjemme fra Joseph Drouhin i 2017-årgangen

2017 Bourgogne fra Drouhin

Fra den mængde-“lille” årgang, men med det tårnhøje niveau – 2017 var en problematisk årgang for producenter da vejret udfordrede dem til at tage seriøse forholdsregler for at oprette kvalitet – men de producenter der netop gjorde dette har ramt vinen helt perfekt. En flot balance i frugten og en spillevende syreprofil er kendetegnet for de mange flotte vine fra Drouhin i 2017 – desværre er mængderne skræmmende små

Chambolle-Musigny 2017

Denne flotte kommune-vin er vinverdens svar på en super elegant kvinde i en flot rød festkjole lavet af satin. Fløjlsblød i munden, ultra-aromatisk i duften og med en bunke af sarte røde bær, let  krydret  touch der danser levende over tungen med stor smagsintensitet trods helt vægtløs alligevel. Mere elegant fås vin simpelthen ikke.

Joseph Drouhin

Joseph Drouhin har, siden huset blev grundlagt i 1880, været en af forkæmperne for de autentiske Bourgogne-vine. Som Robert Drouhin selv siger: “Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens terroir og det, som vinen udtrykker”.
Denne filosofi er medvirkende til, at man hos Maison Joseph Drouhin er meget bevidst om at tage vare på det miljø, der omgiver vinstokkene. Man undgår derfor helst at sprøjte mere end højst nødvendigt, men foretrækker at luge mellem stokkene. Der anvendes i høj grad organisk gødning til at nære og biologiske midler til at forsvare vinstokkene med.

Drouhin har faktisk været fuldt ud økologisk siden 1990 og biodynamisk siden 94 men det er ikke noget man skilter med på vinene da det i forhold til produktionen er en naturlig følge af den evige stræben efter det “rene” udtryk og det højeste niveau af vine.