age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Deutz Classic Brut Magnum 1,5ltr.

På lager

900,00 kr
Produktbeskrivelse
 

Champagne Deutz Brut Classic - Flot gylden champagne med et grønt skær. Frisk og blomsteragtig duft med mandelaroma. Ren og rig smag, smuk fylde, krop, finesse og cremet smag. Ekstremt elegant finish som fuldendes af en let perlen.

 

 

 

LAND: Frankrig
OMRÅDE: Champagne
EJER: Maison Deutz
AREAL: 42 ha ejes af Deutz, de resterende druer kommer fra små 120 ha marker, som er sikret via langtidskontrakter med ejerne.
VINIFICATION:
Produceres udelukkende af most fra første pres, filtreres ikke.
DRUESAMMENSÆTNING:
Primært Chardonnay
LAGRINGSPOTENTIALE:
Mousserende vine bliver ikke bedre af at lagre, så nyd blot Champagnen ved førstkommende, festlige lejlighed.

 

Champagne Deutz, Aÿ


Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne.

William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz.

Således har Deutz, siden grundlæggelsen af Syndicat des Grandes Marques de Champagne i 1882, været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i Frankrig og over hele verden, hvor der nydes luksuschampagner.

Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres udelukkende af most fra første pres, og vinene klares på naturlig måde uden brug af filtrering. Huset Deutz nægter at indføre
masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner.

Ca. 50% af produktionen eksporteres, hovedsageligt til EU-lande samt Canada, USA, Mexico, Japan m.fl., og kundekredsen omfatter primært førsteklasses restauranter og udvalgte vinhandlere. Også her i Danmark vinder Deutz større og større anerkendelse i takt med, at flere