age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Deutz Brut Classic Champagne

På lager

400,00 kr

DEUTZ NON VINTAGE

 

 

Produktbeskrivelse

Champagne Deutz, Aÿ


Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne.

William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz.

Således har Deutz, siden grundlæggelsen af Syndicat des Grandes Marques de Champagne i 1882, været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i Frankrig og over hele verden, hvor der nydes luksuschampagner.

Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres udelukkende af most fra første pres, og vinene klares på naturlig måde uden brug af filtrering. Huset Deutz nægter at indføre
masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner.

Ca. 50% af produktionen eksporteres, hovedsageligt til EU-lande samt Canada, USA, Mexico, Japan m.fl., og kundekredsen omfatter primært førsteklasses restauranter og udvalgte vinhandlere. Også her i Danmark vinder Deutz større og større anerkendelse i takt med, at flere