age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Chase Islay Whisky Vodka

Ikke på lager

495,00 kr
CHASE VODKA ISLAY LAPHROAIG

 
Produktbeskrivelse
Chase Vodka blev ved International Wine & Spirits Competition 2010 kåret til verdens bedste vodka. Konkurrencen, hvor 30 uafhængige dommere smager produkterne blindt, er den mest prestigefyldte indenfor spiritus. I 2010 deltog ikke mindre end 249 andre vodkaprodukter, inklusive de bedste russiske og polske!

Chase Gin er ved diverse smagninger også anerkendt som en af verdens bedste gin. Vodka af æbler er basen, som man derefter tilsætter 10 krydderier, men de økologiske grønne æbler fra familiens æbleplantage forbliver fremtrædende i smagen.

Chase Islay Vodka er lagret et par måneder på et Laphroaig fad fra 1990. Den karakteristiske smag fra Laphroaig og Islay er der sammen med den fyldige og cremede smag af Chase Potato Vodka - kåret som Verdens bedste Vodka. En perfekt kombination af Islay og verdensklasse-vodka!

Modningen på fadet foregår et par måneder således at det ikke overdøver vodkaen, men blot giver et meget flot tvist til de dejlige dråber.
Chase er om noget lig med kvalitet, og over hele linjen laver de ægte, sprøde og intense produkter hvor balancen altid er i fokus. Hos Kokkens Vinhus finder du et bredt udvalg af de flotte produkter fra den engelske charmør