age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Chateau de Belcier 2015, Cotes de Castillion

Ikke på lager

149,00 kr
DEN STORE ÅRGANG 2015 
Produktbeskrivelse
Vin fra Château de Belcier er indsmigrende, runde, frugtagtig, med en god balance og en masse karakter. De er blandt de bedste i deres appellation.

Château de Belcier ligger lige over Saint Emilion på et land med mange traditioner: Côtes de Castillon, et af de ældste vindyrkningsområder omkring Bordeaux.

67 hektar Merlot (den største druesort i Saint Emilion-vinene) men også Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Malbec er der plantet.

Denne vin er lavet på  57% Merlot – 30% Cabernet Franc – 13% Malbec – lagret i 6-10 måneder på fad hvor 1/ 4 af fadene er nye.

Vinen er ung med en meget tæt lilla farve, fantastisk næse med smukke udtryk der tilbyder en raffineret frugt og med fadet perfekt integreret resulterende i en subtil krydret note. Paletten er rank, tæt, kølig og finishen har smukke tanniner og en lang, frisk frugt.

Et fantastisk glas på nuværende tidspunkt men som så meget andet stor Bordeaux fra 2015 med et langt liv foran sig og vi anbefaler i Kokkens Vinhus at købe den ind til kælderen da den blot vil udvikle sig i mange år herfra

Stor vin til få penge