age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Château Pierrail Blanc

Ikke på lager

100,00 kr
Château Pierrail Blanc - Tør, aromatisk og herligt forfriskende vin med en fylde, der kun opnåes med perfekt sunde og solmodne druer. Prestige ifølge druesammensætning og pris!
Produktbeskrivelse
Tør, aromatisk og herligt forfriskende vin med en fylde, der kun opnåes med perfekt sunde og solmodne druer. Prestige ifølge druesammensætning og pris!
60% Sauvignon Blanc, 25% Sauvignon Gris og 15% Sémillon.

Château Pierrail Blanc
Bordeaux Supérieur, J. & A. Demonchaux

Château Pierrail blev bygget i det 17. århundrede på fundamenterne af en gammel middelalderborg.

Slottet, der siden 1970 har tilhørt Jacques og Alice Demonchaux, befinder sig på Garonne-flodens venstre bred, syd-øst for Saint-Émilion.

Hele ejendommen omfatter 200 hektar, hvoraf 30 hektar er tilplantet med vinstokke. Vinmarkerne nyder en perfekt placering på et lille plateau, der skråner svagt mod syd. Jordbunden består her af præcis de samme ler- og kalkholdige formationer, vi også kender fra
Saint-Emilion-distriktet.

Netop kombinationen af fremragende jordbundsforhold, velvalgte druesorter, og den dygtighed og omhu, Jacques og Alice Demonchaux lægger i alle led af fremstillingen, er baggrunden for den fremragende og konstante kvalitet, vinen fra Château Pierrail tilbyder. Uden tvivl et af de bedste hvidvinskøb, man kan gøre i Bordeaux i dag.