age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Clos de Trias 2012 Vieilles Vignes, Ventoux

På lager

300,00 kr
95 POINTS DECANTER 
Produktbeskrivelse
Et brag af et glas rødvin - intet mindre! Flot, mørk og rubinrød i glasset med en kompleks aroma af mørke frugter som blommer og brombær, hint af lakrids og sorte olives. Der er en let rustik/ animalsk tone i næsen som giver en utrolig spændende ekstra dimension.  Tanninerne er flot integrerede og igen balancerede, inden den lange og super komplekse eftersmag stjæler showet totalt!

Lavet på Grenache, Syrah, Cinsault og Carignan alt sammen fra meget gamle stokke

Mont Ventoux. Det Skaldede Bjerg. Det er svært at tænke ordene uden at høre Jørgen Leth udtale dem for sit indre øre. Her har ikke kun en giftig nedkørsel og stramt klædte cykelryttere hjemme. Her for foden af bjerget ligger også Clos de Trias med vinstokke, der er over 80 år gamle i et fantastisk terroir mellem 300-500 meter over havets overflade. Det er måske ikke her, man regner med at en norsk amerikaner, som er totalt dedikeret til vinproduktion huserer, men her er han, Even Andreas Bakke. Han producerer økologisk vin, spontangæring og går hele vejen uden at temperaturkontrollere - en kompromisløs ildsjæ - og sikke nogle flotte vine han producerer.

Cuvee Vielles Vignes er en raritet uden lige, lavet fra de ældste stokke og kun i det aller bedste år. Lang tid både på fad og i kælderen før frigivelse giver balsam for ganen

Skal du have en julevin fra øverste hylde, så kunne dette være et perfekt match til julemadens fedme og sødme