age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Copenhagen distillery "Bay Leaf" Gin 45%

På lager

349,00 kr
NYHED 2019
Produktbeskrivelse
Copenhagen Bay Lead gin er skabt på Copenhagen distillery. Ginnen er enormt interessant, da den hovedingrediens – laubærblade – er med til at give en helt unik smag. Ginnen er desuden den første økologiske gin fra det københavnske destilleri, og for at “fejre” dette valgte de, at give den noget unikhed gennem netop laurbærbladene.

Destilleriet har produceret masser af interessante gin og også vundet en del anerkendelse og priser i deres tid. Her har denne gin vundet sølv ved The Spirit Business Master 2018. De er desuden kendte for, at gå til gin-kedlerne med en strategi om, at altid tilføje en spændende ingrediens, der giver en ny og anderledes gin.

Ginnen er produceret som en London dry gin. Den er som nævnt økologisk og spiller på laurbærblade som den primære smagsgiver. Derudover findes der disse dybere, lidt jordede noter fra angelikarod, mens der kommer en masse sødme fra tranebær. Ginnen er ufiltreret og bliver lidt cloudy ved tilføjelsen af vand eller is, men dette betyder intet for smagen. Udover disse ingrediens tilføjes der 4 mere (altså 6 i alt). Der tilsættes citronskal, kvanrod, allehånde og selvfølgelig enebær for at gøre det til en GIN.

Dette er en meget klassisk gin, hvor du vil opleve noterne fra laurbærblade, som de mest bærende, der giver en lidt tung og krydret smag.