age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Coravin

Coravin

Verdens bedste system til at perservere vin! Coravin er redskabet der giver dig mulighed for at drikke vin fra dine flasker, UDEN at du behøver at åbne dem.

Coravin giver dig komplet frihed til at nyde vin på dine egne vilkår. Coravin Wine System anvender gennemprøvet teknologi og har et venligt og funktionelt design, der giver dig mulighed for at hælde vin uden at fjerne korken eller skruelåget, så du kan nyde resten af flasken en anden dag. Via en sylespids nål kan man udtrække vin fra sine vinflasker, og forsegle flasken igen via en helt neutral Argon-gas der lægger sig som en usynlig hinde over den resterende vin i flasken. Resultatet er unikt - man kan nye et glas hvid, rød og sød vin på samme aften uden at ende med mange åbne rester

Coravin bruges på utrolig mange af verdens bedste resturanter og alle stemmer i kor - DET VIRKER
6 vare(r)
CoravinModel2-20
2.300,00 kr
CoravinModelSixLimitedEditionMica-20
CoravinAeratorEurope-20
Tilbud
CoravinModel2EliteRed-20
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 2.600,00 kr
CoravinCapsules24packPatroner-20
6 vare(r)

Med Coravin kan du skænke vin uden at fjerne proppen med den mest epokegørende nyhed på den internationale restaurantscene. 

Systemet er gennetestet af en række af landets bedste resturanter og vinbarer, og vi kan blot stemme i - efter flere års brug i butikkerne må vi blot konstantere at de virker helt kanon godt. 

En hver vinelsker bør have en Coravin