age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Coravin Model 2 Elite Red

Ikke på lager

Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 2.600,00 kr
MODEL TWO ELITE RED
Produktbeskrivelse
Coravin Model Two er Coravins mest intuitive vin system, der giver dig frihed til at hælde og nyde et glas vin fra enhver flaske til enhver tid. En revolution af vinverdenen og et must-have redskab hos alle vinsamlere – Nu behøver du ikke bekymre dig om at drikke al vinen i flasken eller begrænse dig til kun en slags vin – uanset om du har lyst til rød eller hvid (eller begge dele).

Coravin giver dig komplet frihed til at nyde vin på dine egne vilkår. Coravin Wine System anvender gennemprøvet Coravin-teknologi og har et venligt og funktionelt design, der giver dig mulighed for at hælde vin uden at fjerne korken, så du kan nyde resten af flasken endnu en dag.

”Smag uden at åbne” lyder som en umulighed, når det handler om vin i flasker. Greg Lambrechts geniale opfindelse, Coravin™ gør netop DETTE muligt.

Ved hjælp af hardware og snilde fra medicinalbranchen er det lykkedes Greg at skabe miraklet:  Adgang til vinen i flasken uden at være nødsaget til at trække proppen op.

Oveni den snedige anvendelse af en kanylenål, tilførte han den smags- og duftneutrale  argon-gasart, som via en patron erstatter den vin i flasken, der tages ud gennem nålen. Resultatet er, at den tilbageværende vin i flasken har samme holdbarhed, som hvis der ikke var taget af den.  Hos Kokkens VInhus har vi testet forskellige vine og over en periode på 6 måneder var der ingen forskel på vinen afprøvet og vi måtte derfra blot tage hatten af og sige BRAVO til CORAVIN som vi glædeligt sælger OG bruger selv både i butikkerne og privat

Coravin Model 2 Elite Red i ultraholdbart metal