age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Deanston 2006 Signatory Cask Str. 64,4% Sherry Butt

På lager

Specialpris 699,00 kr
Pris: 895,00 kr
Produktbeskrivelse

11 år gammel Single Malt Whisky fra Deanston destilleriet beliggende i Highland regionen i Skotland. Denne Whisky er nøje udvalgt og tappet af Signatory til deres eksklusive Vintage Decanter Cask Strength Collection. Modnet på ét enkelt First fill Sherry Butt fad nr. 900131, 642 flasker i alt.

Deanston fik sit navn i 1500, da Walter Drummond (Dean of Dunblane) arvede den jord, der nu hedder Deanston fra Haldanes of Gleneagles. Scots ord 'dekan' blev kombineret med skotsk gælisk term 'toun', hvilket betyder gården / bosættelsen.

Deanston Distillery startede i 1785 som en bomuldsmølle designet af Sir Richard Arkwright og forblev som sådan i 180 år, indtil den blev omdannet til et destilleri i 1966. Den konstante forsyning af rent vand fra floden Teith bidrog til beslutningen om at lave møllen om til et destilleri. Deanston er nu det eneste destilleri i Skotland, der er selvforsynende med elektricitet. Deanston ligger i Highland regionen i Skotland og producerer whisky, der er håndlavet af ti lokale håndværkere.