age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Dictador 12 Års

På lager

399,00 kr

ROM FRA COLOMBIA

Produktbeskrivelse

Oftest forbindes Colombia ikke som land med rom produktion, men ikke desto mindre har Colombia en lang tradition for rom-produktion.

Mærket er lanceret til verdensmarkedet i 2009 af 3. generation af familien bagved destilleriet ved navn Destilería Colombiana

I 1751 ankommer Severo Arangoy Ferro til Cartagena de Indiasto og bringer kontrol og øget handel mellem amerikanske spanske kolonier og Spanien.

Hans styrke og magt gav ham navnet "Dictador". Han var begejstret for mange ting i den nye verden - og den lokale rom var også af hans interesse. Han beslutter at sætte sig på rom produktionen i området, så langt hans magt rakte. En sand Dictador og verdensmand

En efterkommer - Don Julio Arangoy Parra - etablerede så Destilería Colombiana i 1913 og resten er histo

Denne 12 års er fyldt med varm cremet vanilje og karamel, med toner af brændt honning, toffee og mælkechoklade. Sødmefyldte bourbontræ fornemmes efter lidt tid.
I smagen fornemmes blød og sød karamel og vanilje, kakaopulver og lidt sød lakrids. Eftersmagen er temmelig fedmefyldt og olieret med knassende rørsukker og et let strejf af kanel.
Stor ædel og meget elegant ”sippe” rom i toppen af den Caribiske superliga. Dictador Rum destilleres delvist i kobber Pot Stills og i Kontinuerlige Stills. Som noget helt særligt tilsættes colombiansk honning til sukkerrørsmelassen under gæringen. Dette bevirker smagen bliver mere fyldig, krydret og kompleks.