age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Diplomatico Reserva Exclusiva 3 Liter

På lager

1.499,00 kr

300 CL - DEN HELT RIGTIGE STØRRELSE

Produktbeskrivelse

Hele danmarks darling nummer 1 nu hos Kokkens Vinhus på 3 Liters flaske.

RUM DIPLOMÁTICO  er internationalt anerkendt for at producere noget af det bedste rom i Sydamerika. Den produceres på Destillerieas Unidas (DUSA), som har produceret højkvalitetsspiritus i mere end 50 år. De råder over 7 destillationsapparater (3 pot stills og 4 kolonneanlæg).

Diplomático har vundet flere end 50 medaljer ved internationale konkurrencer såsom SIP Awards, San Francisco World Spirits, Miami Rum XP, Monde Selection etc. I 2011 opnåede Master Blenderen Tito Cordero stor anerkendelse, da han blev kåret som verdens bedste Master Blender som den første venezuelaner nogensinde.

I 2013 gentog han triumfen. Flagskibet er deres Reserva Exclusiva, som er et blend udelukkende af rom destilleret i pot stills. Den er lagret i op til 12 år. Reserva Exclusiva er et pragteksemplar på alt det, som Diplomáticos sortiment byder på: Karakteristisk rund sødme, frugtige noter og en høj intensitet i smagsprofilen – finishen er lang og intens og sødmen hænger ved i lang tid. Ved blot en dråbe på tungen transporteres man direkte til de varme himmelstrøg i Venezuela

Kokkens Vinhus har forhandlet Diplomatico i mange år og vi har et bredt udvalg af varianter som alle sammen på hver sin måde er helt fantastiske, og fra 2019 er vi ydermere  blevet udvalgt som forhandler til at være Diplomatico-ambassadør med ekstra stort fokus på netop Diplomatico.