age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Diplomatico Single Vintage 2005

På lager

849,00 kr

2005 SINGLE VINTAGE 

Produktbeskrivelse

Den mægtige 2005 Single Vintage Rom fra Diplomatico!

Diplomatico Single Vintage 2005 er en verdensklasse rom, destilleret på gamle Pot Stills af kobber og Kettle Batch Stills.

Efterfølgende er rommen lagret på de bedste bourbon-fade og single malt whisky fade, som Tito Cordero, den legendariske Master Blender hos Diplomatico, kunne finde.

Som afslutning har Diplomatico Single Vintage Rum fået en efterlagring på spanske sherryfade af den højeste kvalitet.

I næsen finder man flot fadbalace med tørret frugt, vanille, chokolade og en"toastet" karakter - jo længere man kan lade rommen stå i glasset jo flere spændende noter byder den på - det er virkelig om at give sig selv god tid med dette mesterværk der blot vokser og vokser

Som altid med de rene årgangs-rom fra Diplomatico så er dette en limited edition og en opfølgning på Diplomatico Single Vintage 1997, 2000, 2001 og 2002. Alle disse udgaver er alle meget eftertragtede i romverdenen da kvaliteten er i top og mængderne små - så det er om at slå til så længe den er tilgængelig

Kokkens Vinhus har forhandlet Diplomatico i mange år og vi har et bredt udvalg af varianter som alle sammen på hver sin måde er helt fantastiske, og fra 2019 er vi ydermere  blevet udvalgt som forhandler til at være Diplomatico-ambassadør med ekstra stort fokus på netop Diplomatico.