Domaine Drouhins første årgang på markedet var årgang 1988, selv om vineriet egentlig først blev færdiggjort i 1989. Filosofien i Oregon minder bemærkelsesværdigt meget om filosofien i kældrene i Beaune, hvor det er terroiren, der bestemmer de enkelte vine og årganges karakter. Heller ikke her bliver naturens orden, eller i visse årgange uorden, forstyrret.
Druerne plukkes altid tidligt om morgenen, så man sikrer sig, at de ikke begynder at "svede", inden de når ind til vineriet. Her håndsorteres druerne 1-2 gange, før de presses, og gæringen sættes igang. Efter at første gæring transporteres druerne via tyngdekraften over i fadene, hvor den naturlige andengæring går igang uden indgriben fra kældermesteren. Vinen lagrer efterfølgende 12-15 måneder i delvist nye fade
(cirka 20%) og delvist gamle fade, der er udvalgt af Maison Joseph Drouhin. Brugen af nye fade er bevidst begrænset for ikke at overdøve vinens karakter, men derimod lade den træde frem i al sin pragt med sin cremede og intense karakter af røde bær.