Calvadoshuset, Coeur de Lion, blev grundlagt umiddelbart efter 2. verdenskrig af Christian Drouin, der havde sat sig for mål at ville fremstille verdens absolut bedste calvados. Dette fik ham i første ombæring til at opsøge områdets mindre vinbønder for at opkøbe deres lagre af calvados, hvilket lagde grundstenen til husets exceptionelle samling af årgangscalvados’er. I 1960 besluttede Christian Drouin sig så til at tage skridtet fuldt ud og producere sin egen calvados. Der skulle dog gå 19 år, før han følte, at samlingen af gamle eau de vie’er kombineret med hans egen produktion var tilstrækkeligt stor til, at han kunne aftappe de først calvados’er under husets eget navn. Siden har Coeur de Lion haft en forrygende succes, og man kan i dag bryste sig af at have modtaget flere priser og præmier for produktsortimentet, end samtlige andre calvados-producenter til sammen! I dag er det sønnen, Christian Drouin d. 2, som har taget over. Udover de så berømte vintagecalvados’er, der strækker sig tilbage til 1939, fremstiller huset også en række fantastiske blends, Pommeau’er og cider.
Drouin Pommeau 17 %
175,00 Kr.
En fantastisk lokal apperitif eller dessertvin,.Prøv den sammen med en af efterårets lækre æbletærter, det er så englene synger! Serveres let afkølet.
Ikke på lager
Vægt | 1500,0000 g |
---|
Relaterede varer
A.H Riise Cream er en lækker cremet likør baseret på A.H Riise XO rom og frisk fløde. Sammen udgør disse to ingredienser en fantastisk cremet likør som har samme orange toner som A.H Riise XO, et strejf af Vanilje og en velafbalanceret sødme. En perfekt ledsager til søde desserter eller til kaffen. Ren balsam på[...]
Pimm’s No.1 er en gin baseret likør. Den har en smag af frugt, bær og krydderier.
Fremstillet efter original opskrift fra Oskar Davidsen & Co. Solbær der er høstet topmodne, ægte Jamaica Rom og dertil udtræk fra 11 forskellige urter. Denne kombination giver en god sødme, lidt bitterstof og en frisk syre, der er med til at balancere produktet.
Destillatet reduceres ned til 40%, med sukker, sirup og en lille bitte smule safran, som giver likøren den klare, gule farve. Til sidst lagres destillatet på store træfade.
Bols Apricot Brandy har en gylden farve med toner af rav. Aromaerne har noter af modne abrikoser og appelsin samt et strejf af mandel. Paletten har tydelige noter af abrikos med undertoner af mandel og appelsin. I fremstillingen af Bols Apricot Brandy anvendes friske abrikoser, som også er den primære ingrediens.
Molinari Sambuca Extra er den oprindelige og autentiske Sambuca. Produceret i Italien efter en hemmelig opskrift og med fuldt fokus på kvaliteten. Denne søde og aromatiske anisbaserede likør blev fremstillet af Angelo Molinari i 1945 der omhyggeligt kombinerer en hemmelig blanding af fine urter og krydderier, de mest værdifulde dampdestillerede stjerneanis-æteriske olier, hvede alkohol og[...]