age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Christian Drouin Calvados Reserve de Fiefs

Ikke på lager

375,00 kr
KONGEN AF CALVADOS
Produktbeskrivelse
Christian Drouins Reserve de Fiefs er fra Pays d'Auge og dermed destilleret to gange som loven foreskriver. Den er lavet på æbler og er lagret tre til fem år på fad inden den kommer på flaske. Den har en flot blomstret tone i næsen, med bunker af æbler og krydderier. Super balanceret i munden og med en meget lang finish.

Fra hjertet af Normandiet producerer Calvados Christian Drouin gyldne dråber primært fra æbler. Calvados er en undervurderet kategori af spiritus, af den simple grund at alt for få mennesker har smagt udgaverne fra Christian Drouin.

Som leder af Calvados  Christian Drouin har Guillaume Drouin altid været fascineret af at finde den rette balance mellem de forskellige aromaer tilgængelige. Guillaume Drouins evner inden for området har givet ham kaldenavnet ”Alkymisten”. Guillaume er 3 generations efterkommer af Christian Drouin. Guillaume er uddannet ønolog og efter også at have beskæftiget sig med romproduktion kom han tilbage til Christian Drouin Calvados i 2004. Her har han siden arbejdet sammen med sin far Christian Drouin den yngre med lagring af Vintage Calvados, samt produktion af Cider, Pommeau og Calvados i absolut verdensklasse. Christian Drouin Calvados har vundet mere end 200 guldmedaljer for deres produkter, heriblandt titlen som Europas Bedste Spiritus producent 2013 ved IWSC. I London.

Calvadoshuset, Coeur de Lion, blev grundlagt umiddelbart efter 2. verdenskrig af Christian Drouin, der havde sat sig for mål at ville fremstille verdens absolut bedste calvados. Dette fik ham i første ombæring til at opsøge områdets mindre vinbønder for at opkøbe deres lagre af calvados, hvilket lagde grundstenen til husets exceptionelle samling af årgangscalvados’er. I 1960 besluttede Christian Drouin sig så til at tage skridtet fuldt ud og producere sin egen calvados. Der skulle dog gå 19 år, før han følte, at samlingen af gamle eau de vie’er kombineret med hans egen produktion var tilstrækkeligt stor til, at han kunne aftappe de først calvados’er under husets eget navn.

Siden har Coeur de Lion haft en forrygende succes, og man kan i dag bryste sig af at have modtaget flere priser og præmier for produktsortimentet, end samtlige andre calvados-producenter til sammen! I dag er det 3. generation Guillaume  Drouin som har taget over. Udover de så berømte vintagecalvados’er, der strækker sig tilbage til 1939, fremstiller huset også en række fantastiske blends, Pommeau’er, cider og ikke mindst GIN.