age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Fess Parker Viognier 2017, Santa Barbara County

På lager

179,00 kr
Fess Parker Viognier, Santa Barbara County - Saftig med toner af honning, abrikos, bagt æble og vanille. I munden er den rig og generøs med en flot balance.
Produktbeskrivelse
Fess Parker
Viognier, Santa Barbara County


Da Fess Parker for første gang blev casted i Walt Disney studierne i rollen som David Crockett i midten af 50érne, medførte det en lige så stor ændring af hans liv, som da han første gang besøgte den vingård i Santa Barbara, som senere skulle blive Fess Parker. Gården blev købt i 1989 og bestod dengang af 2,22 ha., men da Fess Parker er fra Texas kan intet gøres i en lille målestok, og antallet af hurtige ha., som kom under opdyrkning, voksede i løbet af 11 år til 283 ha.

Husets altoverskyggende mål er at blive et af verdens førende vinhuse inden for kvalitetsvine, hvor man søger kompromisløst efter den bedste kvalitet, samtidig med at man stadig skal kunne betragte det som et godt køb.

At man nærmer sig målet underbygges af følgende kommentar af Robert Parker: "Imens man bibeholder en attraktiv prisstruktur, formår Fess Parker og hans team af vinmagere at hæve kvaliteten til imponerende højder."

Druerne til Fess Parkers Viognier kommer henholdsvis fra Camp 4 Vineyard og Rodneys Vineyard. Rodneys Vineyard består af 47 ha., som hovedsagligt er tilplantet med Rhône sorterne Shiraz, Grenache og Viognier.

Camp 4 er familiens nyeste opkøb af jord. Vinmarken, som dækker 101 ha., er hovedsagligt tilplantet med Syrah (52 ha). Viognier dækker kun lidt over 4 ha., men det lidt varme klima i vinmarken og den sandede lerholdige jord skaber næsten perfekte forhold for Viognier sorten.