age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Flor De Pingus 2016

Ikke på lager

975,00 kr
Produktbeskrivelse
100 % Tempranillo fra mesterens hånd!

Flor de Pingus 2016 er den seneste årgang af Peter Sisseck's flotte Ribera del Duero. Flor de Pingus har både elegance, en fantastisk og næsten majestetisk power og ikke mindst en fantastisk lækker smag med en lang flot finish.

Det er en vin alle bør prøve mindst en gang og et godt tip er at smide nogle flasker dybt i kælderen eftersom vinen har en meget langt lagrings-potentiale og når den runder i 10 år fra høsten så stiger magien til nye højder.  Det er en topvin forstået på den måde at den altså både smager hamrende godt helt ung, frugtrig og intens, samt modnet helt op til 20 år fra høst.

Ribera del Duero er beliggende i den nordlige del af det centrale Spanien, og står idag som et af de mest kvalitetsbevidste, prestigiøse og fremtrædende områder i spansk vinproduktion. Områdets centrale placering på den Iberiske halvø giver et kontinentalt klima, med særdeles varme og tørre somre. Dette modereres af områdets relativt høje placering , ca 800 meter over havets overflade, der bl.a. giver køligere nætter og resultere i bedre syrestruktur i vinene. Kombinationen af varme og højde giver modne, kraftige og koncentrerede vine, der har den rette syre- og tanninstruktur.

Vores danske Vinemaker Peter Sisseck er efterhånden blevet "kult" i hele verden og det er ikke unden grund - hans vine har det højeste niveau af expertise og det er altid en oplevelse at smage de mørke, kraftfulde og potente vine fra hans hånd.