age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Four Pillars Bloody Shiraz Gin

På lager

499,00 kr
Bloody Shiraz er en unik og helt spektakulær gin lavet på australske Shiraz-druer.
Produktbeskrivelse
Bloody Shiraz er en unik og helt spektakulær gin lavet på australske Shiraz-druer. Den har en rund og krydret smag, der gør den ideel til cocktails hvor der skal fart over feltet.

Ginnen er fremstillet på Shiraz-druer og med et tungt præg af enebær som spiller flot op til de frugtige toner fra druerne. Det er om noget et powerhouse af smag og intensitet og med en god kraftig tonic har man en rigtig spændende G&T!!!

Four Pillars Bloody Shiraz

Ginnen stammer fra det nye australske destilleri Four Pillars Distillery. Selvom de først startede deres virksomhed i 2013, var det med en klar mission om at levere topklasse gin til markedet helt fra første færd.

Når man kigger på de mange priser, som destilleriet har modtaget siden 2013, må man sige at missionen er lykkedes. Det er blandt andet blevet til en dobbelt guldmedalje ved San Francisco World Spirits Competition 2014 for deres Four Pillars Rare Dry Gin. Også Four Pillars Bloody Shiraz har været enormt populær, faktisk i så høj grad at den blev udsolgt i Australien i 2016.

Four Pillars Gin  er  her tilsat Shiraz-druer fra Yarra Valley i Victoria, Australien. Her ligger de i hele 8 uger i kombination med Four Pillars Rare Dry Gin. Herefter presses druerne og saften herfra blandes igen med Four Pillars Rare Dry Gin. Dette giver den dybe lilla farve som er unik for den fantastiske Bloody Shiraz Gin. Mixer du den med tonic eller danskvand får den en lækker pink farve.

Modsat en almindelig Sloe Gin, som ofte har en alkoholprocent på under 30 %, er denne bulderbasse aftappet ved 37,8% alk. hvilket gør den ideel i en lang række cocktails.

Endelig kan denne Gin også nydes solo over en isterning hvor den virkelig udtrykker den vinøse tone mest muligt