age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Game of Thrones Collection 8 flasker

Ikke på lager

4.999,00 kr
Produktbeskrivelse
Væggen er faldet og om vinteren er der endelig her, de resterende spillere står overfor en livs- og dødskamp mod de hvide vandrere og deres udøde hær. Spil fra Thrones fans slutter endelig til den sidste sæson af HBOs hit fantasy-serie og for at fejre denne vigtige begivenhed, samarbejdede selskabet med British Spirit-konglomerat Diageo for at frigive en række Scotch Whiskey-flasker inspireret af Houses of Westeros.

Disse otte single malt Scotch-udtryk er lavet af forskellige destillerier under Diageo-paraplyen, og er den perfekte måde at sende det største show på tv. Repræsentation af huse Lannister, Stark, Greyjoy, Tyrell, Baratheon, Tully, Targaryen samt Nattets orden, Game of Thrones Complete Set tilbyder rige smag og smukke kunstværker, der vil have nogen bona fide Thrones fan enamored.

Lavet af 100% maltet skotsk byg, der anvender hvert distillers unikke produktionsteknikker og alder i en række egede fade, tilbyder hver aftapning et unikt hensyn til Scotch som særpræg som forskellene i de fraktioner, de repræsenterer.

En stor samling, der kan nydes med hver af de sidste få episoder af serien, er Game of Thrones Complete Set et absolut must-have for enhver sand fan og i betragtning af seriens popularitet, vil disse dejlige skotske whisky ikke være her for lang. Så vent ikke og få dig selv det fulde sæt og forberede dig på den endelige kamp for Westeros skæbne.

Forsalg hjemme ultimo marts 2019