age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Geranium Gin 44% By Hammer and Son

På lager

329,00 kr

GERANIUM 44% BY HAMMER AND SON

Produktbeskrivelse

Hele gin-danmarks darling nummer 1 - GERANIUM 44%

Det er ikke længe siden, at en kemiker og hans gin-entusiastiske søn satte sig for at lave den bedste gin nogensinde. Målet var at skabe en London Dry Gin, som var tør og på samme tid aromatisk, så den kunne fungere både sammen med tørre mixers som fx tonic og vermouth, men også mere friske mixers såsom juicer, bær og frugter. De navngav ginnen ”Geranium” efter en af dens ingredienser. Geranium (storkenæb) blev tilsat, fordi den fungerer exceptionelt godt med de obligatoriske enebær-noter.

For at optimere balancen tilsættes 10 forskellige tørre og friske urter og krydderier til den neutrale spiritus. Det hele får lov at trække i 48 timer, inden blandingen bliver destilleret i ”Constance”, som er en mere end 100 år gammel kobber-pot still. Hver enkelt batch overvåges og kvalitetstjekkes af en master destiller. Resultatet er en fremragende smooth og velbalanceret gin med delikate noter af enebær, crispy citrus samt en floral kant med eksotiske nuancer fra de øvrige ingredienser.

Henrik Hammer er en god ved af Kokkens Vinhus, og vi har ført hans flotte produkter i en lang årrække med stor succes, grundet den kvalitet man altid er sikret via Henriks produkter. Det er gin’s fra øverste hylde som vi kun kan anbefale på det kraftigste