age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Ginish Alkoholfri Gin 0,5% - 500 Ml

På lager

159,00 kr

BEMÆRK 500 ML

Produktbeskrivelse

Helt klassiske gin-ingredienser som enebær og andre botanicals giver GinIsh en fin og balanceret bitterhed, som nok skal tilfredsstille dine smagsløg. De sikrer samtidig, at du får den rigtige fornemmelse af af drikke gin med alkohol.

Prøv den med en god tonic som fx. Bon Accord og en skive frisk citron over et par isterninger og så har du en perfekt “virgin”- G&T

ISH-produkterne er grundlægger Morten Sørensens svar på en 100-dages udfordring, hvor han ikke måtte drikke alkohol. Hurtigt fandt han ud af, at der ikke burde være nogen grund til ikke at kunne kombinere det ikke at drikke alkohol med at deltage i sociale sammenkomster, hvor alkohol jo netop ofte er på bordet.

Hvorfor 0,55 alkohol?
Processen med at udvinde aroma fra den naturlige tilstand kræver lejlighedsvis en lille mængde alkohol for at frigive sin fulde smag. Derfor er ISH mærket med 0,5% alkohol, men ved en sådan ultra-lav procentdel anses ISH stadig for alkoholfri.

GinISH indeholder nul sukker til et ultra-lavt kalorieindhold på 6 kcal pr. 100 ml.

Vi ved, at det kan synes svært at tro på, at der er produceret en alkoholfri gin, men ISH har gjort det, og det er fantastisk. GinISH er lavet af naturlige enebærbær og korianderfrø - lignende botaniske stoffer, som du finder i en typisk gin. ISH har omhyggeligt udvundet aromaerne direkte fra planterne gennem damp, destillation og dekantering for at skabe den velkendte smag, som vi kender den fra Gin.