age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

GlenAllachie Vintage 1989, Cask 2587, 45,4% 50cl.

På lager

2.500,00 kr
GlenAllachie Vintage 1989

Single Cask

 
Produktbeskrivelse
Glenallachie nu under Billy Walkers vinger men disse jubilæumsattapninger kan nu også noget helt særligt. Denne variant er flasket som 28 års og har ligget på sherry-butt fade. Der er blot produceret 343 flasker som alle er flasket på 50 Cl. flasker. Denne aftapning er på 45,4 % og det er Speyside når det er aller bedst.

Stor whisky og endnu større smagsoplevelse

Billy Walker har mere end 50 års erfaring fra whisky-verdenen. Efter salget af The BenRiach Distillery Company er han nu i 2018 klar med sit nye store whiskyeventyr som vi i Kokkens Vinhus invitere alle vores kunder med på.

GlenAllachie blev etableret i 1967 og navnet betyder  " The Valley of Rocks". Destilleriet har været under forskellige ejerskaber i tiden løb men i 2017 blev Glenallachie Distillers Company oprettet med det formål at overtage destilleriet fra Pernod-Richard. I den forbindelse blev Billy Walker involveret og med hans viden og knowhow så er der ingen tvivl om at vi her har med en af de helt nye store kanoner at gøre på whiskysiden - rejsen kan du trygt følge med på her i Kokkens Vinhus