age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Glendronach Grandeur 24 Års Batch 05 Highland Single Malt

Ikke på lager

5.500,00 kr

GRANDEUR BATCH 5 - 24 YEARS OLD

Produktbeskrivelse

I den flotte Granduer-serie tilbyder vi hermed Batch 5 flasket som 24 års. Det er dråber specielt udvalgt af Master Distiller Billy Walker, fra nogle af de ældste og mest unikke Oloroso sherryfade på Glendronach. En drøm af en sherry-whisky lagret mere end 24 år på Oloroso-sherry-fade og flasket ved 48,9 %.

Dette er en utrolig flot aftapning, og tilbyder en klassisk repræsentation af den runde, komplekse og fyldige stil, Glendronach er berømt og elsket for hele verden over.

Flasken præsenteres i et smukt træhus, individuel nummereret i hånden hånd, og udført i ultra-luksuriøst design – med andre ord et must-have på whiskyhylden

Højlandsdestilleriet GlenDronach er et af Skotlands ældste, og det kan trække en spændende historisk linie til de allerførste licenser der blev udstedt til legal destillering i højlandet. Blandt stifterne af Glendronach var James Allardes, der var protegé af den adelsmand, der var direkte ansvarlig for lovgivningen i 1823. GlenDronach blev opbygget få år efter i 1825 lige uden for byen Huntly. Siden da har destilleriet været nedbrændt, skiftet ejere et utal af gange og kapaciteten er blevet udvidet. GlenDronach var blandt de sidste til at indstille gulvmaltningen og det var det allersidste skotske destilleri, der afskaffede den direkte opvarmning af kedlerne med kul.

GlenDronach var til gengæld blandt de allerførste destillerier til at markedsføre de fadtyper der blev anvendt til lagringen af whiskyen, ligesom destilleriet var blandt de første til at åbne dørene for offentligheden ved i 1973 at etablere et besøgscenter på destilleriets grund.

Selvom GlenDronach rent kvalitetsmæssigt er en af de store i den skotske whiskyindustri, er destilleriet rent kapacitetsmæssigt, blandt de mindste. Den maksimale årlige kapacitet ligger kun omkring 1,4 mill. liter.

Hos Kokkens Vinhus har vi et bredt udvalg af Glendronach og vi anbefaler alle whisky-fans at afprøve disse flotte og ærlige whiskyer